Vanding i drivhuse

Vanding i drivhuse

Har du ikke tid og mulighed for at vande flere gange om dagen i dit drivhus, eller vil du gerne finde en nem løsning til vanding i drivhus, er Vanlet den rette løsning til dig. Vanlet er et automatisk vandingsanlæg til drivhus, som samtidig har gødningsanlæg. Her får du en samlet pakke med alt, hvad du behøver til automatisk vanding af potteplanter og tomater i dit drivhus. I kategorien finder du også diverse tilbehør til Vanlet og vandtilførselsslanger.

Vandingssystem til drivhus

Vandingssystem til drivhus er nok ikke det første, folk tænker på, når beslutningen om drivhus er taget – der er nok mere fokus på lækre tomater, snack-agurker og stærke chili. Men det er et stort arbejde at have drivhus. Først skal det sættes op, der skal købes hylder og diverse tilbehør til indretning, og dernæst skal der plantes. Først lægges der vækstler efterfulgt af plantesækkejord, og så kan der endelig plantes. Men hvad nogle glemmer, så skal der vandes en hel del – og har du ikke tid til at vande både morgen og aften, er et automatisk vandingssystem til drivhus en uundværlig løsning.

Vanlet – et automatisk vandingsanlæg og gødningsanlæg til drivhuse.

Vanding af tomater i drivhus


Er du på udkig efter et automatisk vandingsanlæg til drivhus til vanding af tomater i drivhus, er Vanlet den ideelle løsning. Her får du automatisk drivhusvanding til dit drivhus, så du ikke længere behøver at tænke på vanding af potteplanter eller vanding af tomater i drivhus. Vanlet består af en hovedbeholder, hvor vand og gødning automatisk blandes. Ved hjælp af en fødeslange, y-forgreningsrør og dryppinde ledes vandet hen til planterne. Vandmængden kan reguleres individuelt til planterne og du bestemmer selv den samlede mængde, som ledes ud. Passer både til det lille hobbydrivhus, men også det lidt større.

Spar tid på drivhusvanding – invester i et automatisk vandingsanlæg til dit drivhus.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig