Vanding i drivhuse

Har du ikke tid og mulighed for at vande flere gange om dagen i dit drivhus, eller vil du gerne finde en nem løsning til vanding i drivhus, er Vanlet den rette løsning til dig. Vanlet er et automatisk vandingsanlæg til drivhus, som samtidig har gødningsanlæg. Her får du en samlet pakke med alt, hvad du behøver til automatisk vanding af potteplanter og tomater i dit drivhus. I kategorien finder du også diverse tilbehør til Vanlet og vandtilførselsslanger.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Vandingssystem til drivhus

Vandingssystem til drivhus er nok ikke det første, folk tænker på, når beslutningen om drivhus er taget – der er nok mere fokus på lækre tomater, snack-agurker og stærke chili. Men det er et stort arbejde at have drivhus. Først skal det sættes op, der skal købes hylder og diverse tilbehør til indretning, og dernæst skal der plantes. Først lægges der vækstler efterfulgt af plantesækkejord, og så kan der endelig plantes. Men hvad nogle glemmer, så skal der vandes en hel del – og har du ikke tid til at vande både morgen og aften, er et automatisk vandingssystem til drivhus en uundværlig løsning.

Vanlet – et automatisk vandingsanlæg og gødningsanlæg til drivhuse.

Vanding af tomater i drivhus


Er du på udkig efter et automatisk vandingsanlæg til drivhus til vanding af tomater i drivhus, er Vanlet den ideelle løsning. Her får du automatisk drivhusvanding til dit drivhus, så du ikke længere behøver at tænke på vanding af potteplanter eller vanding af tomater i drivhus. Vanlet består af en hovedbeholder, hvor vand og gødning automatisk blandes. Ved hjælp af en fødeslange, y-forgreningsrør og dryppinde ledes vandet hen til planterne. Vandmængden kan reguleres individuelt til planterne og du bestemmer selv den samlede mængde, som ledes ud. Passer både til det lille hobbydrivhus, men også det lidt større.

Spar tid på drivhusvanding – invester i et automatisk vandingsanlæg til dit drivhus.