Drivhustilbehør

Vi har et stort sortiment af  tilbehør til Juliane drivhuse. Mangler du hylder eller reoler til opbevaring eller et bord til plantning, vandingsanlæg, varme eller vinduesåbnere? I denne kategori finder du et stort udvalg i det drivhustilbehør, som du har brug for, når du gerne vil i gang med drivhusprojektet. Plant lækre tomater eller chili og brug det i madlavningen. Eller hvad med saftige agurker til børnenes madpakke. Plant selv og høst frugten af dit arbejde med et drivhus. God fornøjelse.

Drivhustilbehør – alt til drivhuset

Hos Lundhede finder du et stort udvalg i drivhustilbehør. Uanset om du har et fritstående drivhus eller et vægdrivhus, finder du mange forskellige ting. Drivhusvarmer, isolering til drivhus, drivhustermometer, vanding til drivhus samt alt i reoler og hylder. Har du brug for afsætningsplads til dine haveredskaber eller bordplads til plantning, køb hylder og reoler her i kategorien. Har du brug for vejledning i forhold til rette køb af drivhustilbehør, er du altid velkommen til at kontakte os.
Alt til drivhuset – køb drivhustilbehør hos Lundhede Planteskole. Din sikkerhed for kvalitetsudstyr.

Drivhustilbehør til Juliane drivhuse


Et drivhus kræver særlige forhold for at du får det optimale ud af din høst. Vandings- og temperaturforhold skal være i orden, ellers vil dine planter ikke gro. For meget varme er på samme måde en udfordring og her kan du købe skygge og isoleringsudstyr, sådan at planterne ikke bliver overophedede.

Juliane drivhus tilbehør – stort udvalg af tilbehør til Juliane drivhuse – køb drivhustilbehør på Lundhede.com.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig