Støvleknægt-børste

Har du brug for en hjælpende hånd, når du skal have sko og støvler af, er en støvleknægt en uundværlig hjælp i hverdagen. Placer foden i støvleknægten og støt støvleknægten med den anden fod, så den ikke glider og vupti, så er skoen af – uden at du behøver bøje dig ned. Flere af modellerne er kombinerede støvleknægt og skobørste, sådan at du nemt kan tørre sålerne af, inden du tager skoene af. Slip for at trække skidt og snavs med indendørs, brug en skobørste.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Luksus støvleknægt til alle sko

Hos Lundhede finder du luksus støvleknægte til alle slags sko – uanset om det er træningssko, fine sko eller støvler. Med en luksus støvleknægt bliver det langt nemmere at få skoene af, og har du svært ved at komme ned i knæ, bliver det legende let af få skoene af med en støvleknægt.

Skorbørster med støvleknægt


Se de flotte modeller med kombineret støvleknægt og skobørste – lige fra de helt enkle til modeller med figurer. Ikke bare praktisk, men også dekorativ, sådan at du kan have den stående fremme, selvom der kommer gæster.

Støvleknægt i støbejern


Er du på udkig efter en ny støvleknægt, bør du se nærmere på vores  støvleknægte i støbejern. Her får du flotte dekorative støvleknægte, som pynter ved hoveddøren og samtidig holder til vejr og vind. Slip for at hjælpe børnene af deres støvler, nu kan de selv klare jobbet med en støvleknægt.