Skobørster

Vil du gerne minimere skidt og snavs, som bliver slæbt med fodtøj ind i huset eller på kontoret, kan en skobørste gøre en stor forskel. Med en skobørste kan du nemt fjerne det værste skidt, inden du går ind. Lad det blive en vane for de små, og du slipper for hele tiden at skulle støvsuge og vaske gulv. Se det store udvalg af skobørster her i kategorien.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Skobørste – se det store udvalg af skobørster

Hos Lundhede finder du et stort udvalg af skobørster – fra de helt enkle udgaver til dekorative skobørster i støbejern med figurer. En skobørste kan sagtens være smart – se bare de fine modeller med hund, pindsvin, snegl eller egern. Her får du ikke bare et praktisk redskab til at holde dine sko fri for jord og mudder, du får samtidig et dekorativt element, som kan pynte ved din hoveddør eller terrassedør.

Skobørste – til kontor, lager og værksted


Har du et lager, kontor eller værksted, hvor medarbejderne har tendens til at trække meget snavs med ind, kan du hurtigt komme problemet til livs ved at købe en skobørste. Sæt den op ved døren ind til værkstedet eller kontoret og det bliver hurtigt en vane for dine medarbejdere at tørre skoene af, inden de går ind.

Skobørste, sko og tilbehør


Når din entré ofte er fyldt med jord og mudder fra børnenes fodtøj, er der kun én ting at gøre – køb en skobørste, og du slipper for konstant at gøre rent. Børn skal have lov til at tumle og blive beskidte, men jord og mudder forbliver udendørs med en sålskraber fra Lundhede. Se de flotte modeller, som er fremstillet i støbejern her i kategorien.