Rullegræs

I denne kategori finder du rullegræs til udlægning. Vil du gerne springe frem til det tidspunkt, hvor græsplænen står grøn og flot, er rullegræs det rette valg for dig. Rullegræs fås i ruller af 40 cm bredde og 2,5 m længde. Der er ingen faste mængder, du bestiller blot det antal m2 rullegræs, som du har behov for. Prisen bliver gradvist billigere jo større mængder, du køber. Køb rullegræs, så græsplænen er færdig med det samme.

Læs her hvordan du får den perfekte græsplæne med rullegræs.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Stort udvalg af rullegræs

At så græsfrø for at få den perfekte græsplæne er en langsommelig affære. Hvis du gerne vil spole frem til det tidspunkt, hvor plænen står grøn og tæt, er rullegræs den perfekte løsning for dig. Hos Lundhede kan du købe færdigt græs i ruller, som nemt at lægges ud ved nyanlæg, reparationer og ændringer. I løbet af 3 uger har græsset slået rod og kan tåle løb og leg. Men husk, at der stadig er lidt arbejde, når du skal anlægge din nye græsplæne.

Stort udvalg af rullegræs på Lundhede.com – bestil den ønskede mængde med levering lige til døren.

Køb rullegræs på nettet


Uanset om du køber rullegræs eller græsfrø, er forberedelsen den samme. Når rullegræs skal lægges, bør du forberede jorden som til græssåning – jorden skal være plan og fri for ukrudt, sten mm. En god idé er at fræse jorden, hvorefter den rives, så jorden bliver helt plan. Er jorden tør, bør du gennemvande den ca. et døgn, inden græsset skal lægges ud. Inden udlægningen bør du gøde jorden og igen 3 uger efter, du har lagt dit rullegræs. Efter rullegræsset er lagt, skal du sørge for at vande med rigelige mængder – og gentage processen frem til, at græsmåtterne er groet fast. Køb rullegræs på nettet – nemmere bliver det ikke, når du skal have en flot grøn græsplæne.

Hos Lundhede har vi samlet alle de gode råd i en lille guide – læs om græsplæne rullegræs.

Køb rullegræs online her


Køb færdigt rullegræs online hos Lundhede Planteskole. Slip for at vente på, at græsset gror op, her får du den grønne plæne, som du altid har drømt om. Efter kun 3 uger har græsset slået rødder og den kan tåle fuld slitage.