Regnmålere

Med en regnmåler kan du holde styr på nedbøren. Det er sjovt at følge med i mængden af regn, men du kan også bruge målingerne til at se, hvornår du skal vande dine planter. Regnmålere findes i flere forskellige størrelser, former og farver, men fælles for dem er, at de alle er af god kvalitet og giver dig det, du skal bruge for at holde styr på nedbøren. De måler alle op til 40 ml.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Regnmåler til haven

Det er hyggeligt at følge vejrets skift på nærmeste hold, og det er samtidig nyttigt at vide, hvor meget nedbør, haven har fået, så man ved, hvornår det er ved at være på tide at gå en runde med vandkanden. Der findes mange flotte modeller, men vores regnmåler med et stort glas af kraftigt glas, der opsamler regnvandet, klæder ethvert havemiljø smukt.

Følg med i nedbøren på en nem måde – køb en af de klassiske regnmålere til haven.

Sådan placerer du din regnmåler


Den faglige betegnelse for en regnvandsmåler er et pluviometer, som kommer af latin – pluvio (regn) og meter (mål). Hvis du gerne vil have de mest præcise målinger på nedbør, er det vigtigt at placere din regnmåler korrekt i din have. Det vil aldrig være muligt at få en helt præcis angivelse af nedbørsmængden, da der er nogle faktorer som fugleekskrementer, tung sne eller andet, som spiller ind. Men ved at følge disse simple råd, får du så præcis en måling, som du kan:

Sådan får du præcise målinger med en regnmåler:

- Stil din regnmåler frit og cirka en meter over jorden. Står din regnmåler for tæt på jorden, kan nedfalden regn plaske op i målebægeret og give upræcise målinger.
- Regnmåleren skal stå helt lodret.
- Du behøver ikke placere din regnmåler i skyggen, fordi du gerne vil undgå fordampning. Fordampningen er så lille her hjemme, at den ikke er stor nok til at påvirke måleresultatet betydeligt.