Pejse

Elsker du at nyde aftenen på terrassen, men kommer hurtigt til at fryse, når solen går ned? Tænd op i pejsen og lad dig varme, så du ikke behøver at smutte indendørs, når det bliver køligt udenfor. En pejs er ikke bare en effektiv varmekilde, men samtidig et stykke kunst på terrassen. Vores sortiment af  pejse består – ud over de klassiske og enkle modeller i sort – også af ildsteder og bålkurve i flotte unikke rå designs. Ildsteder og bålkurve er udført i rustfarvet look, som passer naturligt ind på enhver terrasse.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Kraftig kvalitetspejs

Hos Lundhede Planteskole går vi ikke på kompromis med kvaliteten – og det gør sig netop også gældende for vores udvalg af pejse. Pejsene er fremstillet i ler eller støbejern og dermed kan de uden problemer stå ude hele året rundt uden at tage skade af vejr og vind.

Bliver der koldt på terrassen, når solen går ned? – prøv en af de smukke pejse med enorm strålevarme.

Funklende bålkurve


Er du til moderne designs og unikke detaljer, vil du helt sikkert forelske dig i vores flotte bålkurve, som kommer i tre størrelser. De har den karakteristiske rust-farve, som giver dem et helt særligt råt look. Siderne er udskåret sådan, at det ligner flammerne fra et bål og det giver et helt særligt lysspil. Ud over at fungere som varmekilde og pynt, kan bålkurven også bruges til at bage snobrød eller riste skumfiduser. Her får du en varmekilde, der oser af kvalitet, men som samtidig er funktionel og hyggelig.

Leder du efter tilbehør til grill? Se vores udvalg af grillpinde til pølser og skumfiduser, optændingspinde, grenholder og meget mere i kategorien Grill, bålsted og pejse.