Grill, bålsted og pejse

Grill, bålsted og pejse

Drømmer du om et hyggeligt bålsted, hvor du sammen med børnene kan grille snobrød og skumfiduser eller en pejs på terrassen, som kan lune jer, når I hygger med grill en sen sommeraften? Hos Lundhede Planteskole finder du et bredt udvalg af grill, bålsted og pejse til haver og terrasser. Kig sortimentet igennem og lad jer inspirere til at skabe jeres frirum i haven eller omdanne terrassen til et hyggeligt samlingspunkt med pejs, der knitrer så skønt og sender hyggelige lysskær af sted.

Stort udvalg af grill og tilbehør

Hos Lundhede Planteskole lægger vi vægt på at have et bredt og unikt sortiment af grill, bålfad, udendørs pejs og tilbehør til grill, sådan at du frit kan skabe dit hyggelige samlingspunkt. De flotte bålfade, grill og pejse til haven skiller sig ud fra mængden grundet deres unikke design. Produkterne er gennemtænkte til mindste detalje, hvor design og materialevalg går hånd i hånd. De flotte kreationer passer både til den moderne livsstil og bringer kontrast til den gamle stil med sit rå ydre.  I kategorien finder du også et udvalg af tilbehør som grenholder, grillpind til pølser og skumfiduser.

Stort udvalg af grill, bålfade og pejse i støbejern og stål – find den model, der passer ind i dit haveunivers.

Stor ekspertise


Hos Lundhede Planteskole brænder vi for udelivet, og derfor hjælper vi dig gerne med at skabe de perfekte rammer. Har du spørgsmål til pejse, læhegn eller blomster – vi hjælper dig gerne på vej.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig