Pæretræer

Her finder du forskellige pæresorter. Alle pæretræer skal bestøves af en anden sort. Nogle pærer kan købes både på kraftigvoksende grundstammer og på svagere grundstammer.
Nogle sorter kan købes både som 1 års træer og 2-3 års træer eller som espaliertræer.
Vejledning Frugttræer

Plukke tider og gemme pærer.

Pære skal plukkes, når frugten slipper let, idet de drejes og løftes med hånden. De tidlige pærer er bedst at spise lige fra træet, ellers skal de bearbejdes hurtigt, da deres holdbarhed er ret kort. de pærer der modner sent på året kan man bedre gemme, men pærer kan ikke gemmes så lang tid som æbler. De pærer som modner i slut oktober kan, alt efter hvor og hvordan de opbevares, holde til ca. midt i november.
Pærer kan lige som æbler bruges til juice. Pærer kan syltes og bruges i desserter.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig