Håndredskaber

Er det ved at være tid til at købe nye håndredskaber til brug i køkkenhaven, drivhuset eller højbedene, finder du her et lækkert udvalg af solide redskaber til haven. Ukrudtsjern, håndskovl, håndhakke, håndkultivator – ja, her finder du alt i håndholdte haveredskaber samt et udvalg af knive og sakse. Skal din buksbom klippes i form eller frugttræet beskæres? Se det store udvalg af fåresakse, håndsave, mm.

Håndredskaber til haven

Er de gamle haveredskaber blevet glemt ude, hvor vejr og vind har sat sit præg på de nu rustne river, skovle og sakse? Så er der heldigvis mulighed for at erhverve dig nogle lækre håndholdte haveredskaber, som passer perfekt til brug i drivhuset, i køkkenhaven eller i højbedene. Med de små redskaber med korte skafter er det ingen sag at komme til, hvor pladsen er trang.

Køb kortskaftede haveredskaber på Lundhede.com – her får du kvalitets redskaber med lang holdbarhed.

Kvalitets haveredskaber med kort skaft


Det er lækkert med langskaftede haveredskaber, når bedene skal luges og fliserne fejes – men skal drivhuset kultiveres, er det nemmere med de små håndholdte redskaber til haven. Du finder mange typer haveredskaber med kort skaft – lige fra rive og skovl til hakkejern og ukrudtsjern. Tag også et kig på de rustfri haveredskaber, som kan tåle fugten fra jorden uden at blive grimme med årene.

Beskæring af buske og træer


Der findes mange typer sakse og save til beskæring og afskæring af grene – vi har udvalgt en række modeller, som de professionelle havefolk bruger i deres dagligdag. På den måde er vi sikre på, at kvaliteten er i top, og du får et redskab til beskæring af buske og træer, som du bliver glad for. Saml dine haveredskaber i en af vores flotte opbevaringskasser til håndredskaber og stil dem et tørt sted, så holder de til mange sæsoner med beskæring i haven.