Redskaber

Vælg de rigtige haveredskaber til opgaven og det bliver langt nemmere at holde haven pæn. Med det store udvalg af haveredskaber her på shoppen kan du nøjes med at handle ét sted. Vi har både almindelige haveredskaber, små håndholdte redskaber samt mange sakse, knive og save. Skal der luges ukrudt, fjernes ukrudt mellem fliser eller rives blade sammen, du finder alt hvad du har brug for her i kategorien Redskaber.
Fiskars børnerive 78 cm
Spar op til DKK 79,00
Beskæresaks Bypass Secateur
Spar op til DKK 50,00

Kvalitets haveredskaber – stort udvalg og lave priser

Når foråret melder sin ankomst, er det tid til at finde haveredskaberne frem. Frem med rive, hakkejern, skovl og fliserenser. Bedene skal luges, kanterne trimmes og mos mellem fliserne i indkørslen og på terrassen skal fjernes. Investerer du i nogle redskaber af god kvalitet, vil du også opleve, at de holder år efter år.

Se det store udvalg af kvalitets haveredskaber – her finder du alt, hvad du har brug for af redskaber til haven.

Praktiske haveredskaber – gør dit havearbejde til en leg


Hakkejern, kultivator, plante spade, redskab til at fange snegle – du finder mange praktiske haveredskaber på Lundhede.com. Gør dit arbejde til en leg med de rette haveredskaber til haven og drivhuset. Søger du langskaftede redskaber eller måske håndholdte redskaber til køkkenhaven, drivhuset eller højbedet. På med handskerne og frem med trillebøren, så er det bare med at komme i gang. Der er ikke noget flottere end en have, der står med snorlige kanter langs hækken og bede, der er nyrevede. Er du træt af ukrudt, kan du lægge en ukrudtsdug eller bruge det ukrudtshæmmende plantejord fra Champost. Har du brug for vejledning til effektiv ukrudts bekæmpelse, er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd.

Er du træt af havearbejdet – invester i praktiske haveredskaber eller minimer ukrudtet med en fiberdug eller plantejord fra Champost.