Grill

Vi griller som aldrig før – ikke bare om sommeren, hvor vi inviterer naboer, familie og venner på hyggelige grillaftener på terrassen, men også resten af året bliver grillen hyppigt tændt op. Og hvorfor – en grillet bøf, kylling eller flæskesteg smager bare bedre. Hos Lundhede Planteskole finder du et bredt udvalg af forskellige grill  i støbejern og keramik – lige fra den klassiske BBQ grill til bålfad og ildsted.  
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Ildsted med unikke detaljer

Et ildsted er ikke længere kun et sted, som du bruger til opvarmning eller madlavning, men samtidig en udsmykning for haven i sig selv.

Grill tilbehør


Når familien samles og bøfferne for længst er spist, vil de små nok mene, at der er tid til at bage snobrød og grille skumfiduser. I kategorien finder du også et udvalg af tilbehør til grill – blandt andet grillpind til skumfiduser og pølser, så bliver det legende let, når børnene vil være med.

Kyndig rådgivning


Er du usikker på, hvilken grill der passer bedst til lige netop jeres behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores søde medarbejdere har styr på produkterne og guider dig sikkert i mål.