Græsfrø

Her finder du forskellige typer af græsfrø til forskellige jord- og skyggeforhold. Her er alt fra Weibulls Villa Classic, fritidshus blanding og Extra Green frø til de mange populære varianter af DSV-Frø/Hunsballe græsfrø. Vil du gerne have den grønne og tætte græsplæne, som du altid har drømt om – køb græsfrø hos Lundhede Planteskole, så er det slut med bare pletter og græs, der ikke vil blive grønt.

Få gode råd til, hvordan du anlægger din græsplæne her!

Græsfrø DSV-Frø/Hunsballe

Køber du græsfrø fra DSV-Frø/Hunsballe, kan du få lige netop den type græsfrø, som passer bedst til dit formål – uanset om du skal så græs i haven, på skrænter, i parkanlæg eller etablere ny sportsanlæg. Du finder den traditionelle DSV-Frø/Hunsballe græsfrø blanding til almindelige haver, hvor græsplænen skal være slidstærk og tåle løb og leg. Her får du en tæt og pæn plæne med et ensartet, grønt udseende.

Har du derimod en jord, hvor der er øget risiko for udtørring, bør du vælge en DSV-Frø/Hunsballe græs sort med typer af rødsvingel, som sørger for at rodnettet bliver kraftigt og forgrenet. Har du områder med skrænter og skråninger, finder du DSV-Frø/Hunsballe frø til diger, denne blanding  indeholder den utrolig aggressive og hurtigtvoksende rajgræs. DSV-Frø/Hunsballe græsfrø tilgodeser de forskellige ønsker, som du måtte have – her er det bare om at vælge den græssort, som passer til dine behov.

Skal du i gang med at så ny græsplæne, kan du få gode råd til anlæggelse af græsplæne her!

Græsfrø Weibulls


Skal der sås ny græsplæne derhjemme eller har du pletter i græsplænen, som skal repareres – køb Weibulls græsfrø og du får det resultat, som du altid har drømt om. Slut med hullede og grønbrune græsplæner, med Weibulls græsfrø blanding får du tætte og grønne græsplæner.

Du finder Weibulls med høj tørketolerance med lavt næringsbehov, som er vinterhårdfør og er modstandsdygtig over for sygdomme til dig, som ønsker en tæt og eksklusiv græsplæne. Har du en sommerhusgrund med naturgrund har Weibulls udviklet en særlig græssort, som er lavtvoksende og kræver færre klipninger. Eller har du en have med store træer og dermed meget skygge i løbet af dagen, er det en god idé at vælge en græssort, som holder sig pæn trods mindre sollys.

Se vores store udvalg af Weibulls græsfrø og vælg den sort, som passer til dine behov.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.