Færdig Bunddække

Færdig Bunddække

Færdig bundække leveres i sammenrullede måtter, lige til at lægge ud i bedet. Færdig Bunddække i netbutikken står under deres latinske navn. Hvis du ikke kender det latinske navn, kan du søge på dansk navn i søgefeltet

Den lette vej til et færdigt bunddække.

De sammenrullede måtter af Bunddække  består af planter, der er vokset sammen til et fuldt plantedække, så man hurtig får et frodigt areal.
Områder med bunddækkeplanter giver haven en smuk afslutning. Skrånende arealer kan være svære at få frodige og pæne, men mange typer af bunddække planter er ret  effektive til at  holde på jorden samt minimere risikoen for jorderosion.
Husk altid at rense jorden godt inden der plantes bunddække i bedet.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig