Dørstopper

Dørstopper

En dørstopper er et lille praktisk redskab, hvis du fx har en terrassedør, der nemt blæser i. En dørstopper kan også bruges, hvis du har en væg eller et skab, som du gerne vil hindre bliver beskadiget af dørhåndtaget fra døren. Her i kategorien finder du forskellige dørstoppere, blandt andet mange søde dørstopper med motiv af dyr. Se udvalget igennem og find din favorit dørstopper.

Dørstopper med dyr

Hos Lundhede har vi forelsket os i dørstoppere med dyr. Du finder et stort udvalg af dørstoppere med dyremotiv – her finder du søde elefanter, drilske kaniner, sløve skildpadder, dovne snegle, kvækkende frøer, hurtige egern og søde katte. Materialevalget er eksklusivt – vælg mellem dørstopper i læder og dørstopper i støbejern. Og tag ikke fejl af vores dørstopper i læder, de kan sagtens holde en dør i skak.

Stort udvalg af dørstopper i læder – se udvalget online på Lundhede.com.

Dørstopper udendørs


Er du træt af, at terrassedøren altid blæser i, når du lufter ud i huset eller lejligheden? Det er der gode råd for. Køb en dørstopper i læder eller smedejern og få en eksklusiv dørstopper til dit hjem. Slut med døre, der blæser i – her får du en simpel løsning, som ikke kræver nogen form for montage. Og tilmed kan du flytte din dørstopper rundt i huset, hvis du får behov for den andre steder. Se vores eksklusive udvalg af unikke dørstopper i læder og støbejern med motiv af søde dyr.

Dørstopper i smedejern – gå på opdagelse i vores sortiment og find din favorit dørstopper.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig