Dørrist

Er du på udkig efter en dørrist til udendørs brug, er du kommet til den rette kategori. Her finder du et udvalg af imponerende dørriste med flotte detaljer. Der er tale om kvalitets dørriste i støbejern, som ikke bare holder til hverdagens slidtage, men som også holder sig pæne i al slags vejr. Brug dørristen ved hoveddøren eller terrassen, her vil den byde velkommen med sirlige detaljer og rustik støbejern, der fortælle en historie om stolte håndværkstraditioner.

Dørrist til udendørs brug

Sæt dit præg på de udendørs araler. Flotte bede, lækre frugttræer og velduftende roser – men også lanterner, dørrist med flotte detaljer og granit håndværk kan gøre en forskel. Sæt dit præg på de udendørs omgivelser med en dørrist i smedejern fra Lundhede Planteskole. Det vil bestemt gøre en forskel, når du ser helheden med farverige blomsterkrukker, hængende ampler og lysende lanterner ved hoveddøren.

Detaljerige dørrister i støbejern – solide og holdbare materialer, der tåler vind og vejr.

Dørrist i smedejern


Leder du efter en dørrist i smedejern med flotte detaljer? Du finder den helt sikkert hos Lundhede Planteskole, som har et udvalg af dørriste i smedejern til udendørs brug. I kategorien dørmåtter finder du også et udvalg af måtter i kokos og gummi. Modellerne i kokos fås både med og uden motiv. Se de flotte designs og lad dig inspirere til indretning af dine udendørs arealer.

Sæt kulør på tilværelsen med en flot dørmåtte fra Lundhede – se det store udvalg her.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig