Dørmåtter

Her i kategorien finder du forskellige typer dørmåtter af stærke materialer som eksempelvis kokos, støbejern og gummi. Se de mange modeller igennem - her finder du dørmåtter både med og uden print. Er du til det stilrene look eller måske mere til livlige farver? Find din favorit dørmåtte i det store udvalg her på siden. Her får du en kvalitets dørmåtte, der holder til hverdagens slitage og samtidig holder sig pæn i lang tid.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Stort udvalg af dørmåtter

Uanset om det er til sommerhuset, kolonihavehuset eller villaen, finder du her den dørmåtte, som passer til dit hjem. Byd gæsterne indenfor med en flot dørmåtte, som matcher din stil i form og farver – og slip for at få skidt og snavs med indendørs. Dørmåtterne fra Lundhede er nøje udvalgt hos vores forhandlere, og her får du slidstærke modeller, der tåler at være udendørs uanset vejret. Har du købt en dørmåtte af støbejern, vil jernet holde den samme flotte farve, selv efter sne og salt har været forbi.

Stort udvalg af dørmåtter til hjemmet – se de mange flette modeller og designs her på siden.

Køb dørmåtter online


Dørmåtter, smudsmåtter, kokosmåtter – måtter til hjemmet finder du her i alverdens former og farver. Er du til det brune kokos uden farverige prints, eller mere til pangfarver? Her i shoppen finder du både standard modellen i ren kokos samt mange flotte modeller med print i kokos. Er du mere til det rå støbejern eller det fleksible gummi, som er nem at flytte rundt på – finder du også mange flotte designs. Vores dørmåtter i støbejern har mange flotte detaljer, som vil pryde både det moderne samt det gammeldags-romantiske hjem.

Moderne og minimalistisk eller romantisk-gammeldags – hos Lundhede finder du en dørmåtte, som passer til enhver stil.