Dørklokker

Har du altid ønsket dig en gammeldags dørklokke i støbejern pga. de flotte detaljer og romantiske look. Her har du mulighed for at købe din dørklokke i støbejern med antiklook. Skal det være den helt klassiske dørklokke eller skal der være motiv af fugle, sommerfugl eller pindsvin. En dørklokke er ikke bare et praktisk redskab, når folk skal varsles, men samtidig et dekorativt element til dit hus, sommerhus eller kolonihavehus.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Køb ny dørklokke online her

Husker du tilbage til da du var barn og dørklokken blev brugt, når mor kaldte ind til aftensmad? Måske er du ikke af den generation, men dørklokken eksisterer stadig i bedste velgående – og det er ikke uden grund. Den er både praktisk, men også et dekorativt element til huset. Dørklokker finder du med forskellige motiver – vælg blandt fugle, småfugle, pindsvin eller sommerfugl.

Køb din dørklokke online på Lundhede.com – her finder du et stort udvalg af dørklokker.

Dørklokker – stort udvalg af dørklokker


Hos Lundhede.com finder du et udvalg af flotte dørklokker fremstillet af støbejern, som er et stærkt og vejrbestandigt materiale, der holder sig pæn i mange år. Støbejernet er efterbehandlet og har fået en flot rustik antibrun farve, så klokken får et flot irret look. Et hit i disse tider, hvor genbrugstræ bruges til havemøbler og gamle møbler i boligen får nyt look med nye farver og betræk.

Dekorativt element eller praktisk ringeklokke – køb din dørklokke på Lundhede.com.