Dørhammer

I denne kategori finder du flotte antikbrune dørhamre, som vil pynte på enhver dør. Er du til den romantiske og hyggelige stil, vil du uden tvivl forelske dig i de eksklusive dørhammere. Her finder du mange forskellige motiver – hestesko, engel eller en spætte, der banker på døren, når gæsterne melder deres ankomst. Mangler du en sød værtinde eller værtsgave, er en dørhammer også et godt valg.

Dørhammer – klassiske og eksklusive dørhammere

En ringeklokke behøver ikke være den traditionelle dørklokke med den typiske ding-dong-tone – køb en dørhammer fra Lundhede, og du får en klassisk og eksklusiv dørhammer med et motiv efter eget valg. Skal det være den populære engel, fuglesilhuet, spade, hammer, hestesko eller spætte? Gå på opdagelse i vores udvalg af klassiske og eksklusive dørhammere.

Byd dine gæster velkommen med stil – køb en dørhammer på Lundhede.com.

Dørhammer – køb dørhammer online her


Er du til den romantiske stil med mange detaljer, vil du uden tvivl forelske dig i de flotte rustikke dørhammere i antikbrunt look. De sjove dørhammere er udformet i støbejern med en irret finish, så det minder om noget rigtig gammelt. De rustikke dørhamre hører fortiden til, dengang hvor der ikke fandtes elektronik. Men fortvivl ej, når man banker på døren med en dørhammer, vil du ikke være i tvivl om, at der er gæster på vej.

Spætte, hestesko eller engel – køb dørhammer på Lundhede.com.

Værtinde gave


Er du blevet inviteret på aftensmad ved naboen eller til fødselsdag i familien, vil en dørhammer fra Lundhede bringe glæde. Glem de traditionelle blomster for en stund og køb en af de mange flotte dørhammere, som du finder i denne kategori.

Dørhammer – perfekt som værtinde eller værts gave, fødselsdags gave eller bare en kærlig tanke.