Blommetræer

Her finder du  blommesorter.
Flere blommesorter er selvbestøvende og kræver derfor ikke to træer for bestøvning. Eks.  'Victoria' og 'Opal'.  Det er dog ikke alle der er selvbestøvende, nogle sorter kræver 2 forskellige træer for at kunne give frugt.
Nogle sorter kan købes både som 1 års træer og 2-3 års træer eller som espaliertræer.

Vejledning Frugttræer

Mange blommer

Spis løs af blommerne når det er sæson. Vælger man at plante forskellige sorter kan man have friske blommer fra begyndelsen af august til slutningen af september alt efter sorter.  Blommer kan henkoges i sukker eller spiritus og bruges i desserter. Blommerne kan bruges i kager, til blommemarmelade og saft.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig