Beskæresakse

Der er ikke noget mere irriterende, hvis man kommer ud i haven og skal beskære roser eller hente grøntsager i køkkenhaven med en døv eller rusten beskæresaks. Her i sortimentet finder du et udvalg af kvalitets beskæringsredskaber til haven.  Beskæringsredskaber, der er anerkendt af professionelle beskærere.

Køb beskæresaks online

Overvejer du om de gamle rustne beskæresakse skal skiftes ud – finder du hos Lundhede Planteskole et udvalg af beskæresakse til roser – nøje udvalgt af anerkendte professionelle beskærere.

Testede havesakse – anerkendt af professionelle havefolk, som bruger dem til dagligt – køb beskæresaks online.

Beskæringsredskaber – alt i grensakse, urtesakse mm.


Aldrig gå ned på udstyr – det er der faktisk noget om! Det kan sagtens være, at din gamle grensaks, grensav eller havesaks fungerer fint, men med en af de professionelle sakse eller save fra Lundhede bliver arbejdet bare nemmere og mere behageligt. Invester i en professionel havesaks og måske den handy urtesaks, som er perfekt, når der skal høstes grøntsager og krydderurter i køkkenhaven.

Gå aldrig ned på udstyr – invester i kvalitets havesakse, grensakse og urtesakse – se udvalget her.

Havesaks – bedst i test


Har du brug for en allround grensav til din have, anbefaler vi den sammenfoldelige grensav, som passer til alle typer beskæring. Brug den fx, når frugttræerne skal beskæres til en ny sæson. Tag ikke fejl af størrelsen, her får du en god sav til haven, som hver dag anvendes af gartnere.

Anerkendte haveredskaber – køb dem online hos Lundhede Planteskole med hurtig levering.