Bambus

Den mindste type bambusstok, man kan få, er tonkinstokke. Her er der tale om bambusarten Phyllostachys, som kommer fra Asien. Denne type bambus er fyldt med marv, som gør dem særligt stærke og stive, men lægger du dem i blød i vand, har du mulighed for at bøje dem til den ønskede form. Bambusstokke indeholder kisel og dermed er de særligt modstandsdygtige mod råd, som gør at de egner sig godt til opbinding af planter i haven og i drivhuset.

Bambusrør til opbinding

Hos Lundhede finder du et stort udvalg af bambusrør af typen Phyllostachys, som egner sig særligt godt til opbinding af alt fra små tomat- og chiliplanter til slyng- og klatreplanter i espalier. Denne type bambus træ har næsten den samme tykkelse i roden som i toppen, og dermed får du et meget stærkt stykke træ, som du kan bruge i haven år efter år. Fås i forskellige længder alt efter behov.

Bambusstokke, bambusstænger eller bambuspinde – skil dig af med de kedelige plasticpinde og køb i stedet flotte tonkinstokke til opbinding af dine planter.

Stige i bambus


Bambus klæder ikke alene din have, men pynter også flot indendørs. Har du set vores flotte bambusstige, som passer ind i enhver moderne boligindretning. Stil bambusstigen i soveværelset og brug den til at lægge dit tøj på eller ha’ den stående i stuen med en flot lyskæde. Det er da hyggeligt.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig