Bålsted - Bålfad

Søger du et godt alternativ til den klassiske kul- eller gasgrill, bør du se nærmere på de smarte bålfade. Der er ikke noget at sige til, at de er blevet så populære på kort tid – for på en og samme tid fungerer de som hyggelig opvarmning og sted for madlavning og snobrødsbagning. Bålfadene er små og funktionelle, som gør det nemt at flytte dem rundt i haven. Hos Lundhede Planteskole finder du et bredt udvalg af bålsteder og bålfade, alle i høj kvalitet til særdeles gode priser.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Bålfade – perfekt til den lille have eller terrasse

Et bålfad passer perfekt til den lille have eller terrasse, hvor der ikke er plads til en havegrill. Samtidig skaber de en intim hygge i haven uden at fylde og ødelægge græsset. De fleste bålfad er udført i smede- eller støbejern og dermed er du sikker på at have et grillsted, der holder i mange år – og som du og dine børn vil få glæde af igen og igen.

Bålsted – perfekt til at tage med på stranden eller på lejrtur i det fri. Hyg jer med snobrødsbagning, mens I nyder den dejlige natur, der omgiver jer.

Skulpturel hygge og bålsted i ét


Hos Lundhede Planteskole sætter vi pris på unikke designs – tag bare den firkantede model i rust med udskårne flammer på siderne. Tænk sig et imponerende syn, når mørket sænker sig og silhuetterne fra bålstedet rigtig bliver synlige. Det er næsten magisk.

Tag bålfadet med under armen og lav det perfekt lejrmål på dit yndlingssted i haven.

Du kan læse mere om vores bålsteder – bålfade, når du klikker ind på hver enkelt produkt. Kig også vores tilbud igennem – måske, du er heldig at lige netop det bålsted, du har udset dig, er på tilbud.