Arbejdsbeklædning

Slip for sorte negle og ømme knæ – her på Lundhede.com finder du alt i haveforklæde, havehandsker, knæpuder samt et udvalg af bælter og tasker til dine haveredskaber. Det rette havetøj gør det langt mere behageligt og nemt, når ukrudtet skal luges og blomsterne skal plantes.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Havetøj i høj kvalitet

De fleste tager noget gammelt tøj på, når de smutter i haven, men hvad med at investere havetøj i høj kvalitet - fx et par gode handsker, et par knæpuder og et have forklæde, så slipper du for sorte negle og ømme knæ. Det er sundt med havearbejde, men husker du ikke at passe på dig selv, kan det koste dig mange smerter i ryg og knæ. Er du ofte på knæ for at luge ukrudt i bede eller køkkenhave, anbefaler vi dig et par knæpuder eller den ergonomiske skammel fra OneLeg, som mindsker vrid i knæ og ryg.

Havetøj i høj kvalitet online på Lundhede.com med hurtig levering lige til døren.

Stort udvalg af arbejdstøj til haven


Er du typen, der gerne benytter drivhuset til at plante eller tager en tur i haven for at beskære, hvor der er behov – er et haveforklæde lige noget for dig. Med et haveforklæde har du alle haveredskaber lige ved hånden. Du slipper for at skulle gå op bære på dem, men kan hurtigt snuppe en kniv eller saks afhængig af den enkelte haveopgave. På Lundhede.com finder du et stort udvalg af arbejdstøj til haven – handsker, knæpuder, haveredskabsbælte og meget mere.

Tøj til havearbejde – køb online her


Havearbejdet er over os og lystigt springer ukrudtet frem her og der. Har du ikke anvendt ukrudtsdug eller Champost plantemuld, så er du sikkert beriget med ukrudt i bede og køkkenhave. På med handskerne og ned på knæ – men husk et par gode knæpuder eller måske en skammel, så skåner du dine knæ for vrid.

Tip – undgå eller mindsk ukrudtet ved at investere i ukrudtsdug eller den gode plantemuld fra Champost.