Vanding

Vanding

Havevanding er en nødvendighed i de perioder, hvor der kommer rigtig meget sol. Solen udtørrer vores planter, og vi er nødt til at tilføre næring. I kategorien Vanding finder du siveslanger, vandkander i alverdens former og farver, forstøverflasker mm. Sørg for, at dine blomster, hæk, drivhusplanter og græsplæne får den nødvendige mængde vand – her finder du vanding til haven, altanen, køkkenhaven og drivhuset.

Tilkobling 1/2"
Varenummer: 25-004
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Tilkobling 3/4"
Varenummer: 25-203
Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Havevander

Om sommeren, når solen kaster sine varme stråler og får alt til at miste kulør, er vanding en nødvendighed. Har du plantet hæk eller nye planter i drivhuset, kan du lægge siveslanger ud. På den måde får planterne den rette mængde næring hele tiden. Med en siveslange til hæk sparer du også samtidig på vandet, når du vander direkte ved hækken.

Siveslange til hæk og drivhus – spar på vandet og vand direkte ved planterne.

Køb vandingsanlæg til haven


Har du en græsplæne, som lider under den stærke sol, er en vandspreder en god løsning. Brug den evt. om aftenen, så undgår du, at meget af vandet fordamper. Ungerne vil helt sikkert også elske at lege i de kolde vandstråler og køle sig på en varm sommerdag. Har du et større areal, der skal vandes, er der også mulighed for at tilkoble sprinkleranlæg eller vandingsanlæg til en haveslange. 10 sprinklere på en 25 meter haveslange giver en spredebredde på op til 5 meter ved hver sprinkler – her får du en effektiv vandingsmetode og minimal fordampning.

Kobl flere sprinklere sammen og du får en effektivt vandingsanlæg til haven.

Have vanding


På de varme sommerdage er fokus ofte på afslapning og grillhygge, men vi skal huske at tilføre blomster og bede den rette mængde vand, hvis ikke de skal forgå. Vand blomsterne om aftenen, så har de hele natten til at trække, og du undgår, at meget af vandet fordamper. Her i kategorien finder du vandkander i mange forskellige former og størrelser samt de praktiske folde vandspande.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig