Trolley

Har du store krukker i haven, kan det være en tung fornøjelse, når de skal flyttes. Med en trolley til havekrukker kan du nemt flytte de tunge og uhandy krukker derhen, hvor du vil. I denne kategori finder du forskellige dekorative trolleyer fremstillet af støbejern med fire stærke hjul, så du nemt kan flytte dine krukker, når der skal fejes eller omorganiseres. En trolley kan også bruges indendørs, så bliver det nemmere at komme rundt med støvsugeren.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Trolley til krukker

En trolley er en fantastisk opfindelse, som gør det meget nemmere at flytte de tunge havekrukker hjemme på terrassen eller altanen. Gør det nemt for dig selv og skån ryggen med en trolley. Trolleyerne er fremstillet af støbejern og har et flot finish. De mange flotte detaljer gør, at man nærmest ikke har lyst til at gemme dem væk under en stor plante, men heldigvis kan man se lidt af de smukke detaljer, når krukken står på trolleyen. Hver trolley er udstyret med fire stærke hjul, som slider mindst muligt på underlaget. Fås i runde eller firkantede modeller.

Flotte og praktiske trolleyer til havekrukker – se det fine udvalg på Lundhede.com.

Trolley til plantekrukke


Skal der omorganiseres på terrassen eller vil du gerne passe ekstra meget på dine havefliser, er en trolley til plantekrukker det perfekte valg. De store krukker er nærmest umulige at flytte rundt på, men en trolley gør arbejdet til en leg. Trolleyerne er fremstillet af støbejern, som er et vejrbestandigt materiale, der holder til det meget omskiftelige vejr herhjemme.

Køb en trolley og skån dine fliser og gulve – se udvalget af have trolley på Lundhede.com.