Til Børn

Børn er nysgerrige og vil gerne lege med ude i haven, når der skal fejes og luges. Især hvis de har deres helt egne haveredskaber. Her i kategorien finder du haveredskaber til børn, hængekøjer til børn samt andre haveting til børn. Se udvalget igennem, her finder du blandt andet børnehængekøjer, børnehængestole, børnekoste, børneriver, børnespande, børnevandkander og meget andet.
Fiskars børnerive 78 cm
Spar op til DKK 79,00

Hængekøjer til børn

Hvad er mere lækkert end at have sin helt egen hængekøje i haven? Et sted hvor der er plads til at lege og hygge med bøger og legetøj. Vælger du en hængekøje eller hængestol til børn fra Lundhede, får du et produkt af høj kvalitet, kraftige materialer og solide syninger, der ikke går i stykker, når børnene bliver ivrige. Børne hængekøjer og hængestole findes i et væld af flotte farver – vælg mellem ensfarvede og multicolour hængekøjer til børn.

Tip! Hængestole og hængekøjer til børn kan også sagtens sættes op inden for fx på børneværelset eller i stuen.

Haveredskaber til børn


Med voksen haveredskaber er det ikke altid nemt for de små, når de gerne vil være med til at grave i jord og så grøntsager. Køb haveredskaber til børn, og de vil elske at tumle rundt i haven, mens du ordner bed og planter. Inviter dem med og lær dem om plantning, lad dem følge grøntsagerne vokse op – og tag de små med ud, når der skal hentes salat, gulerødder og kartofler ind til aftensmaden. Køb haveredskaber til børn online på Lundehede.com – de små vil elske at være med i haven.

Børnekost, børnerive, børnespand, børnevandkande – hos Lundhede finder du alt i haveredskaber til børn.

Alt i haveting til børn


Hos Lundhede finder du et stort udvalg af haveting til børn. En jorddynge er ikke bare en jorddynge for børn – den kan hurtigt ændre sig til et palads eller måske en øde ø. Børn har fantasien i orden, så lad dem endelig få haveting til at sætte form på deres kreative idéer. Du finder kost, rive, spand, vandkande til børn, hængekøjer og hængestole samt mange andre haveting til børn i kategorien Til børn.