Terrasse og Udestue

Terrasse og Udestue

Har du anlagt ny terrasse eller udestue, eller måske trænger de gamle møbler til at blive skiftet ud? Hos Lundhede finder du et udvalg af havemøbler og cafésæt i galvaniserede materialer, der kan stå ude hele året, alt i tilbehør som ampler, dørklokker, dørmåtter og bålkurve. Så er der lagt op til mange hyggestunder på terrassen eller altanen.

Havemøbler til terrasse og udestue

Er du træt af de gamle havemøbler, som er ved at falde fra hinanden og egentlig også trænger til en ny omgang maling? Tag et kig på de lækre havemøbler fra danske A2 Living, som er fremstillet af galvaniseret jern der gør, at de kan stå udenfor hele året. Slip for at bære havemøbler ind og ud til terrassen eller udestuen, nu kan de stå ude hele året rundt. Deisgnet er stilrent, minimalistisk og skandinavisk – og dermed et design, der ikke sådan lige går af mode. Invester i holdbar havemøbler i galvaniseret jern – det vil du ikke fortryde.


Tip! De rustikke havemøbler af genbrugstræ egner sig perfekt til indendørsbrug. Brug fx bænken i entréen eller taburetten som hjørnebord i stuen.

Tilbehør til terrassen og udestue


Havemøbler skal der til, men hvad er det, der netop sætter prikken over i’et og skaber helheden, nipsting og tilbehør til terrasse og udestue. I sortimentet finder du alt fra ampelkroge til dørklokker, dørmåtter, hængekøjer, bålkurve, pejse og meget mere. Gå på opdagelse og se, om der passer perfekt ind i din indretning på terrassen, altanen eller i udestuen.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig