Substral

I denne kategori finder du et godt udvalg af de effektive Substral gødnings produkter. Uanset om det er indendørs eller udendørs gødning, finder du specialudviklet gødning. Mængden af næring er nøje tilpasset den givne plante og du opnår hurtig virkning – uanset om målet er farverige blomster eller grønnere blade  Substral gødning – hurtigt og effekt gødning til dine planter indendørs og udendørs.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Substral drivhusgødning

Giver drivhuset ikke det afkast af grøntsager som tomater og agurk, som du have forventet, kan du give dine planter ny næring med Substral drivhusgødning. Dette gødningsmiddel indeholder alle de vigtige næringsstoffer, som dine planter har brug for. I øvrigt udmærker Substrals produkter sig ved at modvirke tilkalkning, så du kan sagtens bruge Substral drivhusgødning, når du anvender kapillærsystemer, drypvanding samt vanding med kande.

Substral plænegødning


Har vinteren været hård ved din græsplæne eller har hunden gravet store huller, som du gerne hurtigt vil dække. Køb Substral plænegødning og du har i løbet af kort tid din flotte grønne og tætte græsplæne tilbage. Substral til græsplænen er samtidig en ukrudts gødning, som holder ukrudt væk fra græsplænen. Gødning som virker  i op til 100 dage – få maksimal udbytte af din plænegødning.

Substral plænerens, plænegødning og havegødning – køb det hele samlet hos Lundhede.

Gødningspinde til grønne planter indendørs og udendørs


Kæmper du med at holde dine Orkidéer i blomst, bør du se nærmere på de effektive gødningspinde fra Substral. Her får du livgivende næring og mineraler til dine planter, som giver smukke og modstandsdygtige Orkidéer. Gødningspinde kan også bruges til grønne planter i haven, som du vil give et ekstra energiboost. Nem at anvende og utrolig effektiv.

Gødningspinde – så er det ingen sag at holde de grønne planter smukke og i blomst.