Stativer og beslag

Har du ikke træer eller stolper, som din hængekøje eller hængestol kan monteres i, har du her mulighed for at tilkøbe diverse beslag og stativer, som både kan anvendes indendørs og udendørs.

I sortimentet finder du træstander til fristående hængekøjer og hængestole samt vægkroge, loftophæng, carabinhager, fjedre og t-strap til fastsiddende hængekøjer og hængestole.

Stander til hængekøje

Lundhede forhandler standere til hængekøje. Uanset om du vælger en model i træ eller aluminium, får du et flot kvalitetsprodukt som holder til vejr og vind. Med en stander får du mulighed for frit at flytte rundt med din hængekøje, alt efter hvor du ønsker den skal være. Stil den mellem træerne i hjørnet af haven, hvor der er skygge og ro eller ha’ den stående på terrassen, hvor børnene kan hygge sig, mens de voksne snakker.

Stander til hængestol


Hængestolen vinder ind i mange hjem og er efterhånden blevet fast inventar på mange børneværelser. En hængestol kan monteres i loftet, men vil du helst undgå at have en fast placering, kan du tilkøbe en stander. Flyt den ud i haven, når vejret er godt og behold den inden for i huset, når vejret ikke tillader udendørs aktiviteter.

Beslag til hængekøje


Har du allerede fundet det perfekte sted til din hængekøje eller hængestol og er der træer, stolper eller andet til at montere i, kan du købe kroge til væggen, ophæng til loftet samt diverse fjedre og t-strap. Der er mange muligheder, kun fantasien sætter grænser i forhold til boligindretningen.