Hængekøjer, hængestole og tilbehør

Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af hængekøjer, hængestole og tilbehør som stativer og kroge. Har du et særligt sted i haven, som du gerne vil indrette som hyggested for børn og voksne, er en hængekøje ideel. Tag en bog eller iPaden med sammen med en iskold forfriskning og nyd et par timers afslapning i skyggen. Hængestolene er særligt populære blandt de små størrelser. Tilkøb bløde puder og du har et perfekt samlingssted for børn og voksne – både indendørs og udendørs. Husk stativ eller kroge.

Hængekøjer i mange farver

Uanset om du er til de afdæmpede nuancer eller sommervarme farver, finder du helt sikkert din favorit hængekøje hos Lundhede. Hængekøjerne findes i både ensfarvet og med mønster, men kendetegnet for dem alle er, at du her får den bedste kvalitet. Materialerne er velvalgte og designet er gennemtænkt, sådan at hængekøjerne holder til mange timers leg og afslapning. Hæng en hængekøje op mellem to træer i haven eller tilkøb et stativ, sådan at den frit kan placeres i haven eller på terrassen. I sortimentet finder du bl.a. de populære American Dream, Barbados og Miami.

Tag hængekøjen med på tur – sejltur, campingtur eller overnatning i det fri.

Hængestole


Skal de små forkæles med deres helt egen børne hængekøje på værelset eller vil du gerne skabe din helt egen hyggekrog i hjemmet, hvor du kan fordybe dig i spændende krimier? Uanset hvad du søger, finder du helt sikkert den perfekte hængestol eller hængekøje på stativ hos Lundhede. Gå på opdagelse blandt de mange flotte modeller og vælg netop den, der passer perfekt til dine behov.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig