Skygge og isolering

Skygge og isolering

Vil du gerne i gang med drivhuset tidligt på året eller har du planter, som du gerne vil beholde vinteren over, er det nødvendigt med isolering af dit drivhus. Vil du omvendt gerne reducere mængden af sollys, kan du købe skyggegardiner til drivhus. Vi har et stort sortiment af skygge og isolering til drivhuse – alt fra boblefolie, skyggepasta, isoleringsfolie til skyggevæv jute mm. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge til dit drivhus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Isolering af drivhus

Boblefolie har en særdeles god isoleringsevne og er et rigtig godt valg, hvis du vil have fuld udnyttelse af dit drivhus. Isolering af drivhus med bobleplast giver en isoleringsevne med en energibesparelse på 43%, når plasten slutter tæt. Og selvom plasten har en god tykkelse, så kan omkring 87% af lyset stadig strømme igennem.

Bobleplast som isolering til drivhus – læs mere om de forskellige muligheder under hvert produkt.

Sådan holder du dit drivhus varmt hele året


Noblefolie er et godt valg, når du gerne vil have et frostfrit drivhus. Med Nobelfolie kan du komme i gang med plantningen allerede i det tidlige forår. Med folie kan du opvarme dit drivhus uden at fyre for gråspurvene samtidig. Opvarmning af drivhus kan ellers være en dyr fornøjelse, hvis du ikke har styr på isoleringen. Isolering af alle flader inklusiv isolering af gulv i dit drivhus kan spare dig for mange penge. Isoler omkring de planter, du gerne vil overvintre eller isoler hele drivhuset – så kan du spare på varme til drivhus.

Frostfrit drivhus – brug isolering fra Lundhede Planteskole, så har du fuld glæde af dit drivhus.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig