Salt- og Frostmåtter

Når frosten begynder at sætte ind, skal du sørge for enten at tage dine planter indendørs eller anvende plantedække eller planteposer, som er effektiv beskyttelse af dine planter mod frost og salt. Du kan også bruge salt- og frostmåtter, som både kan bruges til planter, men også til beskyttelse af fx din hæk. Se vores udvalg af frostbeskyttelse og saltbeskyttelse til planter, hæk og krukker.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Beskyttelse af planter mod frost

Når temperaturen begynder at dale og efteråret nærmer sig, bør du overveje, hvordan du vil beskytte dine planter mod det hårde vintervejr. Hver plante har sine egne behov – citrusfrugter fra Middelhavet skal fx indenfor om vinteren, mens andre mere hårdføre planter kan overvintre uden frost beskyttelse. Vil du gerne have dine stedsegrønne planter og potteplanter næste år, er det nødvendigt at sikre dem med enten plantedække eller planteposer. Regnvand, lys og næringsstoffer optager planterne uden problemer, mens plantedækket beskytter mod kulde og frost.

Effektiv beskyttelse af dine planter mod frost og salt – køb plantedække eller planteposer.

Beskyttelse af planter mod salt


Med en salt- og frostmåtte er det nemt at beskytte dine planter mod den hårde vinter. Denne beskyttelsesmåtte består af halm med kraftig folie og sikrer således dine planter den bedste beskyttelse. Slip for at investere i nye planter til foråret eller skulle slæbe dine havekrukker indenfor – her har du en god og billig løsning til beskyttelse af dine planter mod frost. Frostmåtten kan klippes i mindre stykker og dermed tilpasses de enkelte behov. Kan også anvendes som læhegn til hæk eller bed, så den undgår at blive ødelagt af den salt, der bliver spredt på vejene.

Fleksibel frostsikring til dine planter, hæk og bede – køb salt- og frostmåtte på Lundhede.com.