Redekasser

Redekasser behøver ikke at være de traditionelle byg-selv redekasser i træ – her i kategorien finder du flotte designs, sådan at redekassen ikke bare er et hjemsted for fuglene, men samtidig et stilfuldt element på terrassen eller i haven. Tag fx de unikke designs fra A2 Living eller de flotte træ fuglekasser med kobbertag. Uanset hvad du vælger, så har du her mulighed for at købe redekasser, som er specialfremstillet til den enkelte fugleart – for de sætter jo alle sammen krav til deres bopæl.

Fuglekasser til haven og terrassen

Det er så hyggeligt at vågne op til lyden af fuglekvidder eller sidde bag vinduet og betragte fuglene, når de bader i fuglebadet eller fodrer deres unger. Men de kommer ikke altid af sig selv, ofte må man lokke med fuglekasser til haven, foderbræt, fuglebad osv. Her i kategorien Redekasser finder du alt i tilbehør til fugle. Du kan med fordel gøre dig overvejelser omkring, hvilke fuglearter som du gerne vil invitere inden for i din have – for de har alle individuelle behov, som vi har forsøgt at tilgodese med vores udvalg af fuglekasser. Køb fx stærekasser eller fuglehus til mejser.

Stort udvalg af fuglehuse til haven – køb online med hurtig levering lige til døren.

Stort udvalg af redekasser til fugle


Hos Lundhede har vi redekasser til fugle – mejser, bysvaler og landsvaler, blåmejser, gærdesmutter, musvit, stærer m.fk. Hver fugleart stiller krav til udformningen af deres redekasse og det afspejler sig i de forskellige typer redekasser, som du finder her i kategorien. Gå på opdagelse i vores udvalg af redekasser til fugle. Se også vores udvalg af fuglebade og foderautomater, hvis du gerne vil kræse lidt ekstra for de små størrelser.

Køb redekasser til fugle på Lundhede.com – stort udvalg og altid mange varer på lager.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.