Pynteting

I denne kategori finder du mange flotte og unikke pynteting til hjemmet og haven. Vi har alt fra luksus foderbokse med dyreprints til dåser med garnnøgle, dørhammer, dørklokke, pynte hjerter i jern, knager med dyremotiv, kurve i lækkert flet, paraplyholder og meget mere. Finurlige pynteting af god kvalitet, som passer til ethvert moderne hjem. Du finder mange pynteting i jern, som har en flot patina og dermed det rustikke slidte look, som passer naturligt ind i et havemiljø. Gå på opdagelse i kategorien og find flotte nye pynteting til hjemmet og haven.

Pynteting til haven

Vi elsker at udsmykke vores bolig og have med flotte pynteting – for det er netop med til at definere hvem vi er og sætte det personlige præg på ens hjem. Måske har du rejst verden tyndt og fået mange oplevelser med hjem i bagagen sammen med imponerende pynteting fra forskellige kulturer. Hvis ikke så finder du i denne kategori flotte pynteting, som ikke er hvermandseje. Du finder dørklokker, dørhammer, paraplyholder og mange andre flotte pyntegenstande i flotte materialer med den helt særlige patina. Du finder ting til hjemmet og ting til haven – gå på opdagelse i kategorien og lad dig inspirere til en personlig indretning.

Pynteting til haven – køb unikke pyntegenstande til hus og have hos Lundhede Planteskole.

Billige pynteting til hjemmet


Hos Lundhede finder du udvalgte billige pynteting til hjemmet. Vi lægger ikke bare vægt på, at der er noget til enhver smag, men også til enhver pengepung. Du finder alt i flotte dåser og foderbokse med imponerende prints, vægskilte, tæpper, pyntehjerter i jern,  og meget mere. Kig rundt i kategorien og lad dig inspirere – måske finder du lige det, du står og mangler til din bolig eller have.

Hos Lundhede finder du pynte ting til hjemmet – er du til naturlige materialer som jern, vil du uden tvivl forelske dig i vores serie af pynteting i jern.