Potter og minidrivhuse

Potter og minidrivhuse

Skal der plantes i drivhuset, finder du her et stort udvalg af plantepotter i plastik. Vi har mange forskellige størrelser, men alle sammen er fremstillet af kraftig plastik. I kategorien finder du også et udvalg af minidrivhuse, som kan stables oven på hinanden, sådan at du udnytter pladsen. Se det store udvalg af potter og minidrivhuse – alt fra spagnum potter til højbede, planteskolepotter og minidrivhuse.

Plante potter til haven og drivhuset

Når der skal plantes i drivhuset, er det vigtigt at have de rette remedier – sådan at du får optimal udbytte af dine planter. Plantejord, plante potter, haveredskaber, nyttedyr, udluftning og vandingsanlæg er bare nogle af de elementer, som bidrager til ikke bare et optimalt udbytte, men som også gør det langt nemmere at holde drivhus. Plante potter til haven finder du i mange forskellige størrelser her i webshoppen – køb dem online med hurtig levering.

Stort udvalg af plastpotter til drivhuse


Skal du i gang med at plante nye eller unge planter i drivhuset, kan du sætte dem i plastpotter. I kategorien finder du også spagnum potter, som består af tørv og op til 85% cellulose. Rødderne vokser derfor let igennem potterne, og de kan plantes på voksestedet uden nogen form for omplantning. De slipper dermed for at skulle tilvænne sig den nye jord.

Stort udvalg af plastpotter i god kvalitet – mange forskellige størrelser. Køb online med hurtig levering lige til døren.

Køb minidrivhus online


Minidrivhuse er en praktisk løsning til dig, som ikke magter et stort drivhus eller som ikke har pladsen til det, men alligevel gerne vil nyde glæde af drivhusplanterne. Et minidrivhus kan placeres både på altanen, på terrassen eller måske i vindueskarmen – så har du dine krydderurter og andet godt tæt på. Vores minidrivhuse i plast kan også placeres ovenpå hinanden, sådan at du udnytter pladsen på din altan bedst muligt.

Minidrivhus til altan eller minidrivhus til vindueskarmen – køb dem online på Lundhede.com.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig