Plantespande zink

I denne kategori finder du plantespande i zink i mange forskellige størrelser. De flotte zink plantespande finder du både enkeltvis og i sæt af 3, 5 eller 8. Placer flere sammen eller sæt dem rundt i haven, hvor du gerne vil skabe lidt hygge med flotte blomster eller krydderurter til madlavningen. Vores zink plantespande er fremstillet af gode materialer og kan benyttes både indendørs og udendørs. Anvendes de indendørs, anbefaler vi at sætte en plasticpose eller andet i, da de ikke er 100% tætte.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Plantekrukker udendørs

Plantespande i træ og plastic er fine, men plantekrukker i zink giver et helt nyt udtryk til den moderne have. Vores zink plantekrukker finder du i et væld af forskellige størrelser med højder fra 21 cm til 56 cm. Brug plantekrukker til haven til blomster eller krydderurter på terrassen eller altanen. Vælger du at bruge zink plantekrukker udendørs, behøver du ikke tænke over, om de holder tæt – men anvendes zink plantekrukkerne indendørs i fx en udestue, bør du tjekke om de er 100% tætte.

Køb plantekrukker i zink – fås enkeltvis eller i sæt af 3, 5 eller 8. Gør en god handel hos Lundhede Planteskole.

Store plantekrukker i zink


Hos Lundhede finder du store og små plantekrukker i zink. De passer til alle formål, uanset om du vil plante krydderurter, blomster eller mindre buske. Plantekrukkerne har håndtag med gummi, sådan at de er nemme at flytte til nye placeringer. Køb evt. en trolley til krukker, så bliver det endnu nemmere at flytte de store plantekrukker i zink.

Køb store plantekrukker i zink på Lundhede.com – stort udvalg med mange forskellige størrelser.