Plantespande zink

Plantespande zink

I denne kategori finder du plantespande i zink i mange forskellige størrelser. De flotte zink plantespande finder du både enkeltvis og i sæt af 3, 5 eller 8. Placer flere sammen eller sæt dem rundt i haven, hvor du gerne vil skabe lidt hygge med flotte blomster eller krydderurter til madlavningen. Vores zink plantespande er fremstillet af gode materialer og kan benyttes både indendørs og udendørs. Anvendes de indendørs, anbefaler vi at sætte en plasticpose eller andet i, da de ikke er 100% tætte.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Plantekrukker udendørs

Plantespande i træ og plastic er fine, men plantekrukker i zink giver et helt nyt udtryk til den moderne have. Vores zink plantekrukker finder du i et væld af forskellige størrelser med højder fra 21 cm til 56 cm. Brug plantekrukker til haven til blomster eller krydderurter på terrassen eller altanen. Vælger du at bruge zink plantekrukker udendørs, behøver du ikke tænke over, om de holder tæt – men anvendes zink plantekrukkerne indendørs i fx en udestue, bør du tjekke om de er 100% tætte.

Køb plantekrukker i zink – fås enkeltvis eller i sæt af 3, 5 eller 8. Gør en god handel hos Lundhede Planteskole.

Store plantekrukker i zink


Hos Lundhede finder du store og små plantekrukker i zink. De passer til alle formål, uanset om du vil plante krydderurter, blomster eller mindre buske. Plantekrukkerne har håndtag med gummi, sådan at de er nemme at flytte til nye placeringer. Køb evt. en trolley til krukker, så bliver det endnu nemmere at flytte de store plantekrukker i zink.

Køb store plantekrukker i zink på Lundhede.com – stort udvalg med mange forskellige størrelser.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig