Solure - Vejrhaner

Her finder du forskellige solure og vejrhaner. De findes i forskellige former og størrelser. Soluret er et apparat til visning af tidens gang ved hjælp af solen og skyggens vandring i løbet af dagen. Soluret består af en lodret pind, der er rejst på en jævn, solbeskinnet flade. Skyggens retning viser tidspunktet på dagen.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Bestil vejrhane online på Lundhede.com

Kører du rundt på landet, er det ofte, du bliver mødt af en af de flotte vejrhaner på tagets top. Vejrhanen kigger stolt ud over landet og troner fra sit høje sted. Med en vejrhane på taget kan du nemt følge vindens retning. Så ud over at være et dekorativt element til huset, har vejrhaner i smedejern også en praktisk funktion. Leder du efter en god gaveidé – køb en vejrhane i smedejern, se de gode priser på vejrhaner i online shoppen.

Køb en vejrhane i smedejern – her får du et kvalitetsprodukt, der holder sig pænt i mange år.

Eksklusivt solur til haven


De flotte solure pryder i enhver have og minder om svundne tider. Et solur er et fantastisk eksempel på, hvor intelligente mennesker er. Gennem år har vi udviklet ting, der gør hverdagen nemmere for os. Et solur fortæller en historie om, hvor vi var engang og hvor meget, der er sket siden. Placer den i haven og følg med i tiden uden at have behov for ur eller mobiltelefon. Bestem tidspunktet på dagen ud fra solen og skyggens vandring. Vis børnene eller børnebørnene, hvordan man bestemte tiden i gamle dage – det vil de helt sikkert synes er facinerende.

Leder du efter en god gaveidé? Se vores udvalg af solure og vejrhaner i online shoppen.