Havemøbler

I Danmark ved man aldrig hvordan vejret bliver. Men en ting er i hvert fald sikkert - med det samme vejret er til det, elsker vi danskere at komme ud i haven. Hos Lundhede har vi et udvalg af havemøbler, så du kan nyde vejret i en have med lækre møbler. Vi har varer i en masse forskellige prisklasser, designs, størrelser og farver. Leder du efter havebænk, havestole, havebord, cafesæt eller havemøbelsæt  i vedligeholdesfrit materiale –  se vores kæmpe udvalg af havemøbler til ude og inde her i kategorien.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Stort udvalg af havemøbler.

Vedligeholdelsesfri havemøbler


Vil du gerne have vedligeholdelsesfri møbler, bør du se nærmere på de galvaniserede borde, stole og barbordssæt. De galvaniserede møbler kan anvendes udenfor, men også indenfor hvor de harmonerer flot med det stilrene look. Møblerne er fremstillet i kraftige galvaniserede jernprofiler med store runde betonfliser som bordplade – her får du robuste og rustikke møbler, som holder sig pæne år efter år uanset vejrforhold.

Køb vedligeholdelsesfri havemøbler hos Lundhede – her får du god kvalitet, velvalgte materialer og flot design på samme tid.