Havemøbler

Havemøbler

I Danmark ved man aldrig hvordan vejret bliver. Men en ting er i hvert fald sikkert - med det samme vejret er til det, elsker vi danskere at komme ud i haven. Hos Lundhede har vi et udvalg af havemøbler, så du kan nyde vejret i en have med lækre møbler. Vi har varer i en masse forskellige prisklasser, designs, størrelser og farver. Leder du efter havebænk, havestole, havebord, cafesæt eller havemøbelsæt  i vedligeholdesfrit materiale –  se vores kæmpe udvalg af havemøbler til ude og inde her i kategorien.

Stort udvalg af havemøbler.

Vedligeholdelsesfri havemøbler


Vil du gerne have vedligeholdelsesfri møbler, bør du se nærmere på de galvaniserede borde, stole og barbordssæt. De galvaniserede møbler kan anvendes udenfor, men også indenfor hvor de harmonerer flot med det stilrene look. Møblerne er fremstillet i kraftige galvaniserede jernprofiler med store runde betonfliser som bordplade – her får du robuste og rustikke møbler, som holder sig pæne år efter år uanset vejrforhold.

Køb vedligeholdelsesfri havemøbler hos Lundhede – her får du god kvalitet, velvalgte materialer og flot design på samme tid.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig