Kirsebærtræer

Kirsebærtræer

Her finder du forskellige slags kirsebær og moreller. Flere kirsebærtræer er selvbestøvende, og kræver derfor ikke to træer for bestøvning. Plant feks. 'Lapins' eller 'Stella', hvis du kun vil have et træ i haven. Det er dog ikke alle der er selvbestøvende, nogle sorter kræver 2 forskellige for at kunne give frugt. Nogle sorter kan købes både som 1 års træer og 2-3 års træer.

Vejledning Frugttræer

Kirsebær/moreller

De søde og de sure kirsebær
De søde kirsebær er det de fleste har i tankerne når de siger moreller.
De søde kirsebær er ret store bær, som smager fantastisk lige fra træet. Sæsonen for friske kirsebær kan forlænges ved at plante forskellige sorter. Smagen kan gemmes til senere brug hvis du laver kirsebærsirup. Ellers er de rigtig flotte som løsfrosne til drinks eller i isterninger. De kan også anvendes til grød mm.
Sure kirsebær er meget mørke og ikke så store bær, de modner i sidste halvdel af august.  Bruges til kirsebærvin, syltning mm. saften er meget mørk og giver saft og kirsebærsauce en rigtig flot farve.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig