Insektbekæmpelse

Vi har tankerne på miljøet, når vi udvikler bekæmpelsesmidler. Udover at være effektive mod insekter, ukrudt, alger m.m. skal midlerne belaste miljøet mindst muligt. Derfor indeholder vores bekæmpelsesmidler naturlige aktivstoffer, såvidt det er muligt. Mange af midlerne kan også anvendes i den økologiske og spiselige have.

Miljørigtige bekæmpelsesmidler fra Ecostyle

Pyrethrin (pyrethrum) mod myrer og andre insekter
Pyrethrin I+II (pyrethrum) er udtræk fra knopperne af krysantemumblomsten Chrysanthemum Cinerariifolium. Insekter, der kommer i direkte berøring med aktivstoffet, vil næsten øjeblikkeligt lammes og dø i løbet af få minutter. Pyrethrum er hurtigt nedbrudt. Allerede efter få døgn, afhængig af ilt og lysforhold, er pyrethrum nedbrudt.
MyreFri-serien (undtaget lokkedåserne), InsektFri Spruzit N, FlueFri og HvepseFri indeholder pyrethrum som aktivstof.

Spinosad gør kampen mod myrerne til en leg med MyreFri myrelokkedåser
Spinosad er et organisk molekyle, som udvindes fra en jordbakterie. Det er giftigt for en lang række af insekter.
MyreFri myrelokkedåse og genopfyldelige myrelokkedåse indeholder aktivstoffet Spinosad. Produkterne kan du bruge på offentlige arealer og i den økologiske have.

Jern tager livet af snegle - også dræbersnegle!
Ferramol sneglemiddel indeholder jern (III) -fosfat (ferrifosfat), som ødelægger sneglenes maver og deres lyst til at spise øjeblikketligt efter at have spist det. Jernfosfat findes naturligt i jorden i forskellige former og er biologisk nedbrydeligt. Snegle spiser normalt ikke ferrisfosfat, men i Ferramol sneglemiddel er ferrifosfat blandet med hvedemel, som er blandt sneglenes bedste retter.
Ferramol sneglemiddel kan du anvende i hele haven (også på offentlige og økologiske arealer) og er ikke farligt for mennesker, hund, kat eller andre dyr end snegle.