Fodring

Vil du gerne have selskab i haven fra den tidlige morgenstund, kan du opsætte et foderbræt i din have. Brug foderbrættet til fuglefrø eller en skive brød, og haven vil snart være fyldt med fuglekvidder. Her i kategorien finder du et stort udvalg af fuglebrætter, foderhuse og foderautomater, som enten kan hænges op eller stå frit. Så er der mulighed for at placere foderbrættet eller foderhuset på den ønskede placering i haven. Vi har et stort sortiment af fodring til fugle.

Stort udvalg af foderbrætter til fugle

Er du til et foderbræt i træ, zink, polystyren, granit eller måske et af de minimalistiske foderhuse fra danske A2 Living i galvaniseret stål med nitter, som passer perfekt til den moderne have eller terrasse. Uanset hvilken type foderbræt eller fuglefoderhus til fugle, du vælger, vil fuglene elske det. Når de først opdager, at der jævnligt bliver lagt frø eller brød ud, vil de flokkes om dit fuglebræt eller foderhus.

Stort udvalg af foderbrætter til fugle – vælg mellem mange lækre materialer og designs.

Alt i foderautomat til fugle


Leder du efter en nem løsning, hvor du kan fodre dine fugle sommer og vinter, kan du købe en af de mange foderautomater til fugle. Du kan købe foderautomater til mejsebolde, fuglefrø, æbler og brød – fyld dem godt op og dine fugle har mad til lang tid. Der findes mange flotte foderautomater til fugle – gå på opdagelse i sortimentet og find den fugle foderautomat, som passer til din have. Se også de søde foderhænger med fine motiver af hjerter, fugle og huse eller vores udvalg af foderhuse med plads til et æble eller en mejsekugle. Spyddet sætter du gennem æblet eller mejsekuglen og så er der serveret.

Fugle foderautomat – sørg for, at fuglene altid har adgang til føde. Køb online med hurtig levering.