Diverse tilbehør til drivhuse

Vi har et stort udvalg af tilbehør til drivhuse. I kategorien Diverse tilbehør til drivhuse har vi fx special bolte, drivhusrens, silikone til glas, drivhus glasholdere og drivhus startsæt. Et udvalg af alle de ting, som du har brug for til opsætning eller reparation af drivhuse – hvad enten du har et fritstående drivhus eller vægdrivhus. Skal planterne sættes fast med planteøjer eller trænger de gamle hængsler og bolte til at blive skiftet ud efter en hård vinter – du finder tilbehør til Juliane drivhuse her i kategorien.

Alt til drivhuset online

Går du med planer om at få dit eget drivhus med tomater eller miniagurker til børnenes madpakker – hos Lundhede finder du alt i tilbehør til drivhuset. Kvalitetsprodukter med lang holdbarhed. Er du nybegynder er vores starterkit måske noget for dig – her får du termometer, plantespiraler, skruenøgle til samling af drivhuset, specialbolte, planteøjer samt drivhusrens. Alt samlet i én pakke, så det bliver nemt for dig. Vi har alt i tilbehør til drivhus – gå på opdagelse i webshoppen og find det, du netop står og mangler til dit drivhusprojekt. Altid hurtig levering og lav fragt.

Alt i drivhustilbehør samlet ét sted – køb online på Lundhede.com med hurtig levering.

Tilbehør til drivhus


Et drivhus er et hyggeligt element i haven. Her kan du dyrke dine egne grøntsager, som du kan bruge i madlavningen – et hit for selv de mindste. Samtidig kan drivhuset være dit plantested, når krukkerne om foråret skal fyldes med smukke blomster. Plant i højbede eller kapilærkasser og du kan sætte dig på en taburet, når ukrudt skal fjernes og planterne trimmes. Hos Lundhede kan du finde alt i tilbehør til drivhus – hængsler, bolte, fjedre til drivhus, aluvinkler, drivhus glasholdere, planteøjer, drivhusrens, silikone, plantespiraler mm. Gå på opdagelse i det store udvalg af tilbehør til drivhus og kontakt os endelig, såfremt du måtte have spørgsmål til drivhus tilbehør.

Har du spørgsmål til produkter eller plantning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er erfarne havefolk og elsker, når vi kan hjælpe dig godt på vej.