Diverse til dyr

Diverse til dyr

Elsker du når haven summer af liv – hvad enten det er egern, der kravler rundt i trætoppene, pindsvin der pusler rundt i de tidlige morgentimer eller måske summende honningbier? Køb et hus specielt til de dyr, du gerne vil invitere inden for i din have. Vi har et stort udvalg af egernfoderhuse, flagermuskasse, insekthotel, humlebihuse, insekthotel, mariehønehus, pindsvinekurv og meget mere.

Alt i huse til dyr

Synes du, det er hyggeligt, når dyrene kigger inden for i din have, hvad enten det er egern, pindsvin, flagermus eller sommerfugle? Hos Lundhede finder du alt i huse til dyr. De forskellige dyr stiller selvsagt forskellige krav til deres bolig - eksempelvis overnatter og overvintrer bier og andre nyttedyr gerne i sprækker og hule grene, og her er insekthuset perfekt til dem. Find det rette hus til dine dyr, så går der ikke længe, inden bier, sommerfugle og mariehøns finder vej til din have.

Fuglehuse, foderbokse, egernfoderhuse, flagermuskasse, humblebihus, insekthotel, mariehønehus, pindsvinekurv, sommerfuglehus – her finder du alt i tilbehør til havens dyr.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig