Diverse til dyr

Elsker du når haven summer af liv – hvad enten det er egern, der kravler rundt i trætoppene, pindsvin der pusler rundt i de tidlige morgentimer eller måske summende honningbier? Køb et hus specielt til de dyr, du gerne vil invitere inden for i din have. Vi har et stort udvalg af egernfoderhuse, flagermuskasse, insekthotel, humlebihuse, insekthotel, mariehønehus, pindsvinekurv og meget mere.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Alt i huse til dyr

Synes du, det er hyggeligt, når dyrene kigger inden for i din have, hvad enten det er egern, pindsvin, flagermus eller sommerfugle? Hos Lundhede finder du alt i huse til dyr. De forskellige dyr stiller selvsagt forskellige krav til deres bolig - eksempelvis overnatter og overvintrer bier og andre nyttedyr gerne i sprækker og hule grene, og her er insekthuset perfekt til dem. Find det rette hus til dine dyr, så går der ikke længe, inden bier, sommerfugle og mariehøns finder vej til din have.

Fuglehuse, foderbokse, egernfoderhuse, flagermuskasse, humblebihus, insekthotel, mariehønehus, pindsvinekurv, sommerfuglehus – her finder du alt i tilbehør til havens dyr.