Ampler

I denne kategori finder du ampler i forskellige modeller. Ampler, som kan hænges op i kroge i loftet eller i en af de fine ampelkroge i støbejern samt ampler til at hænge på væggen. Flotte dekorative ampler, hvor du kan sætte dine favorit blomster. Blomster i ampler skaber en helt særlig atmosfære på enhver terrasse eller altan – fuldend dit udendørsmiljø med flotte blomster i farverige kombinationer. Gå på opdagelse blandt flettede ampler og støbejernsampler – hvilken er din favorit?

Eksklusivt udvalg af ampler

Er du på udkig efter elementer til at gøre din haveterrasse eller altan endnu mere hyggelig? Prøv en af de dekorative ampler til blomster, som du finder her på Lundhede.com. Blomster pynter i krukker og potter på fliser og gulv, men du bliver imponeret, når du ser hvad en ampel til blomster kan gøre ved dit udendørsmiljø.

Se det eksklusive udvalg af ampler til haven på Lundhede.com – her finder du flettede ampler og ampler i støbejern.

Ampler til haven


Køb ampler til haven og altanen – se hvad det gør for din have, når blomster kommer op i højden og danner en blot ramme om din altan eller terrasse. Skab dit eget hyggemiljø omkring dine havemøbler med ampler til haven. Mangler du steder, hvor du kan hænge dine ampler op, finder du søde og dekorative ampelkroge i støbejern online på Lundhede.com.

Køb dine ampler til væg her på webshoppen – vi garanterer dig solide materialer og kvalitet, der holder sig pænt år efter år.