Weibull

I denne kategori finder du et udvalg af Weibull gødning til haven, drivhuset og køkkenhaven. Weibull har blandt andet specialiseret sig inden for organisk gødning og tilbyder en række økologiske produkter som benmel og blodmel. Her er der tale om langtidsvirkende gødnings- og jordforbedringsmiddel, som egner sig godt til fx stauder og bærbuske. Samtidig har Weibull også udviklet særlig gødning til Rhododendron og roser, som giver optimal vækst og vinterhårdførhed. Find mere information under hvert enkelt produkt.

Græs gødning fra Weibull

Organisk gødning til haven – benmel og blodmel


Weibull står bag en række organiske gødningsprodukter til haveejeren, disse gødninger er godkendt til økologisk dyrkning i Sverige. Blodmel indeholder kvælstof i let tilgængelig form, som påvirker plantens størrelse og stimulerer bladtilvæksten – hurtigtvirkende gødning, som giver en flot og frodig have. Egner sig til alle typer planter, men især blad grøntsager har nytte af kvælstoffet, som er et rent energiboost.

Weibull Rhododendron gødning


Weibull Rhododendron består både af organiske og mineralske tilsætningsstoffer, som er spelt tilpasset planter, som kræver en lav pH-værdi. I samme kategori som Rododendron finder du også forskellige typer af lyng samt Azalea. Gødningen er rig på kvælstof, fosfor og kalium, som giver dine Rhododendron, lyng og Azalea de bedste vækstbetingelser.

Weibull rosen gødning


Roser kan være en udfordring at få til at blomstre år efter år samt opnå den samme flotte blomstring. Men med Weibull gødning til roser opnår du optimal vækst, blomstring samt vinterhårdførhed. Slut med at plante nye roser, når de gamle går ud – med den rette gødning og beskæring garanterer vi dig roser, som står flot år efter år.

Giv dine roser de bedste vilkår – brug gødning til roser fra Weibull.