Til Havebed

Til Havebed

Her finder du mange ting til havebedet som pallerammer, rosenbue små hjerte, som kan dekoreres og meget andet. Se det store udvalg her!

Pallerammer til plantning


Skal der plantes i haven, på terrassen eller altanen, er de praktiske pallerammer til plantning løsningen. Du kan plante alt fra blomster til grøntsager og krydderurter i pallerammen og på grund af højden undgår du dårlige arbejdsstillinger. Køb en palleramme på hjul til plantning, så kan du nemt flytte dine planter i skygge, hvis solen en dag er hård. Pallerammerne er lavet af genbrugstræ og kombineret med de rå alu plader, får du en flot kontrast.

Fleksible pallerammer på hjul til plantning på terrassen eller altanen. Se udvalget her.

Rosenbue til opbinding


Roser og andre slyngplanter er fantastiske planter, som kan bruges til et have espalier. Bind roserne op efterhånden som de vokser, og inden du får set dig om, har de spredt sig til hele rosenbuen. Køb rosenbue til opbinding og skab en hyggelig indgang til haven. Vores rosenbue er fremstillet af solidt jern, som med tiden vil ruste og få et flot patina.

Skab dit eget have espalier med en rosenbue fra Lundhede – kan også bruges til slyng- og klatreplanter.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig