Slangeholdere

Få styr på haveslangen med en slangeholder. En slangeholder er et praktisk redskab til at holde styr på haveslangen. Slip for at slangen vikler sig ind – rul den pænt sammen, efter du har brugt den, og den er nem at gå til næste gang. Her i kategorien finder du flotte, dekorative slangeholdere til din haveslange. Kan du godt li’ flotte detaljer og lækre materialer, finder du her et godt udvalg af slangeholdere, slangevogne og slangetæmmere.
Hvis man går rundt og vander med vandslagen i haven, så slæber slangen efter. Har du mange flotte bede, så ved du hvor irriterende det er at slangen slæber ind og ødelægger de fine små planter. Slangetæmmerene er rigtig gode til at undgå dette problem. Man sætter slangetæmmeren ned i jorden lige i kanten af bedet, der hvor slangen plejer at rulle ind i bedet. Når man så går rundt i haven med vandslangen  så bliver slangen fanget af slangetæmmeren og ruller på rullen der er i midten. Så undgår man de ødelagte bede, og besværet med at trække rundt og passe på.
Vandslangen ruller let på slangetæmmeren og slangens bane bliver styret og kontrolleret rundt i haven.

Slangeholdere er smarte. Det er let at hænge slangen op efter brug og så ligger den ikke på jorden og roder. En slange der ligger på jorden giver et rodet udtryk, man kan falde over den, og der samler sig en masse skidt ved den. Når slangen hænger på væggen på en slangeholder eller et slangeophæng, så ser det ordentligt ud og slangen er nem at håndtere.