Såning af spinat

Spinat udvikler sig hurtigt

Spinat udvikler sig hurtigt fra såning til høstklare planter, og det kan sås og spire over en lang periode. Det betyder, at første hold kan sås i det tidlige forår, og det sidste hold sensommer og efterår. Den hurtige udvikling gør spinat til en god kultur mellem langsomme grøntsager, som fx kartofler, salat og kål, og efter ærter og de tidlige kartofler.

Undgå såning af spinat fra 15. maj til 20 juli


I den periode danner planterne hurtigt stok på grund af dagens længde. Spinat der sås i august-oktober kan overvintre og høstes tidligt det følgende forår - får første hold forårssået er høstklar.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig