Letvægtskrukker

Her finder du et udvalg af flotte letvægtskrukker i polystyren, fiber og plast. både med lys og uden. Polystyren er et solidt plastmateriale, som i dens udtryk minder om sten. Da plast er et letvægtsprodukt, får du her havekrukker som vejer minimalt i sammenligning med fx krukker i keramik, terrakotta eller terrazzo. Her får du et naturtro udtryk og samtidig en have krukke, som nem at flytte rundt med. Flot, praktisk og funktionelle krukker – køb de flotte polystyrenkrukker.

Havekrukker i polystyren

Polystyren er et naturtro materiale, som minder lidt om sten i farven, men er langt lettere. Kan du godt li’ at rykke lidt rundt på krukkerne eller vil gerne gøre det nemt for dig selv, når krukkerne skal ind og ud afhængig af årstid, er de lette polystyren havekrukker måske noget for dig. Polystyren krukker fås i sæt af tre havekrukker eller enkeltvis.

Eksklusivt udvalg af havekrukker i polystyren – se de mange modeller på Lundhede.com.

Udendørs krukker med lys


Kan du godt li’ udendørs lanterner, hyggelige bålsteder og fakler, er de lysende polystyren udendørs krukker helt sikkert noget for dig. Om dagen ligner de almindelig krukker, men når mørket trænger sig på, lyser de op som solcellelamper og skaber en hyggelig belysning på altanen eller terrassen. Stil en krukke alene ved hoveddøren, som en hyggelig velkomst til dine gæster – så er det også nemt at finde frem i de mørke tider. Udendørs krukker i polystyren med lys – flotte dekorative krukker med et unikt touch. Slip for at tænde og slukke lanterner, her får du hyggelig belysning hver dag året rundt.

Havekrukker i polystyren – flotte og praktiske krukker med hyggelig belysning.